ErhvervsWiki - P-nummer


Emneregister

P-nummer
Ud over et CVR-nummer får en virksomhed også tildelt ét såkaldt P-nummer (Produktionsenhedsnummer) for hver fysisk beliggenhed, hvor virksomheden driver virksomhed fra. P-nummeret er et 10-cifret entydigt nummer. Da virksomheden tildeles et P-nummer for hver fysisk beliggenhed, hvorfra der drives virksomhed, kan der således være tilknyttet flere P-numre til samme CVR-nummer.

Det er muligt at oprette, ændre og lukke din virksomheds produktionsenheder (p-enheder) på webreg.dk. Det eneste, det kræver, er en digitale signatur.

Eks. 1. En virksomhed åbner en ny fabrik: I dette tilfælde skal virksomheden have endnu et P-nummer. P-nummeret tilknyttes den nye fabrik (produktionsenhed).

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen skal derfor gøres opmærksom på, at der er oprettet en ny produktionsenhed, så der kan tildeles et P-nummer.

Eks. 2. En virksomhed flytter en fabrik til en ny adresse: I dette tilfælde skal virksomheden IKKE have et nyt P-nummer. Fabrikken (produktionsenheden) beholder sit P-nummer.

De ændrede adresseoplysninger skal meddeles Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

A-indkomstA-kasseA-skatAktieselskab
AndelsselskabAnpartsselskabAnsatteB-indkomst
BilagBogføringCVR-nummerDebitor
E-fakturaEAN nummereIndkomstElektronisk faktura
EnkeltmandsfirmaEnkeltmandsvirksomhedErhvervslinksEtableringskonto
EU momsFakturaFakturaportalForretningsplan
FølgeseddelInteressentskabKontoplanKreditnota
KreditorLetLønLæs ind-bureauLæs ind-service
MomsMomsregistreringNemKontoOIOXML
OrdreP-nummerPartnerskabRegnskab
RegnskabsprogramSE-nummerSkatteregnskabVAT
VirksomhedslukningVirksomhedsordningen

     
 Prøv en demoversion af hvad FakturaNet kan tilbyde dig: Opret kunde- og varekartotek. Opret og udskriv ordrer, følgesedler og fakturaer. Send besked pr. email vedr. faktura.  Registrer dig gratis som bruger på FakturaNet.dk her.
Når du er oprettet som bruger kan du straks benytte alle gratisfunktionerne til din faktura administration.