ErhvervsWiki - P-nummer


Emneregister

P-nummer
Ud over et CVR-nummer får en virksomhed også tildelt ét såkaldt P-nummer (Produktionsenhedsnummer) for hver fysisk beliggenhed, hvor virksomheden driver virksomhed fra. P-nummeret er et 10-cifret entydigt nummer. Da virksomheden tildeles et P-nummer for hver fysisk beliggenhed, hvorfra der drives virksomhed, kan der således være tilknyttet flere P-numre til samme CVR-nummer.

Det er muligt at oprette, ændre og lukke din virksomheds produktionsenheder (p-enheder) på webreg.dk. Det eneste, det kræver, er en digitale signatur.

Eks. 1. En virksomhed åbner en ny fabrik: I dette tilfælde skal virksomheden have endnu et P-nummer. P-nummeret tilknyttes den nye fabrik (produktionsenhed).

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen skal derfor gøres opmærksom på, at der er oprettet en ny produktionsenhed, så der kan tildeles et P-nummer.

Eks. 2. En virksomhed flytter en fabrik til en ny adresse: I dette tilfælde skal virksomheden IKKE have et nyt P-nummer. Fabrikken (produktionsenheden) beholder sit P-nummer.

De ændrede adresseoplysninger skal meddeles Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

A-indkomstA-kasseA-skatAktieselskab
AndelsselskabAnpartsselskabAnsatteB-indkomst
BilagBogføringCVR-nummerDebitor
E-fakturaEAN nummereIndkomstElektronisk faktura
EnkeltmandsfirmaEnkeltmandsvirksomhedErhvervslinksEtableringskonto
EU momsFakturaFakturaportalForretningsplan
FølgeseddelInteressentskabKontoplanKreditnota
KreditorLetLønLæs ind-bureauLæs ind-service
MomsMomsregistreringNemKontoOIOXML
OrdreP-nummerPartnerskabRegnskab
RegnskabsprogramSE-nummerSkatteregnskabVAT
VirksomhedslukningVirksomhedsordningen

     
 Prøv en demoversion af hvad FakturaNet kan tilbyde dig: Opret kunde- og varekartotek. Opret og udskriv ordrer, følgesedler og fakturaer. Send besked pr. email vedr. faktura.  Registrer dig gratis som bruger pÃ¥ FakturaNet.dk her.
NÃ¥r du er oprettet som bruger kan du straks benytte alle gratisfunktionerne til din faktura administration.